Република – 20:28 11/10
Кандидатот за градоначалник на Аеродром, кој е и актуелен градоначалник, Ивица Коневски денеска се сретна со жителите на Долно Лисиче. Претендентот за нов мандат, поддржан од ВМРО-ДПМНЕ им вети детска градинка на жителите на Долно Лисиче.

Newsroom: Програмата на Коневски предвидува изградба на градинка и спортска сала во Долно Лисиче

Курир: Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Република: Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

25 поврзани вести »

Source: New feed