Archives for May, 2017

You are here: Home » 2017 » May
Попоски нема да биде лидер на ВМРО-ДПМНЕ – Министерот во заминување со отчет за сработеното | ТВ21

Попоски нема да биде лидер на ВМРО-ДПМНЕ – Министерот во заминување со отчет за сработеното | ТВ21

ТВ21 - 20:29 31/05 Никола Попоски, министер за надворешни работи во заминување, изјави дека ќе остане пратеник во…