Archives for June, 2017

You are here: Home » 2017 » June
ВИДЕО: Куче влета на концерт на виенскиот оркестар – погледнете ја реакцијата на виолинистот | Курир

ВИДЕО: Куче влета на концерт на виенскиот оркестар – погледнете ја реакцијата на виолинистот | Курир

Курир - 22:00 30/06 Оркестарот доживеа изненадување кога на сцената им се придружи едно куче. Имено, тоа опуштено…