Archives for June 6th, 2017

You are here: Home » 2017 » June » 06
ГАЛЕРИЈА: Мелани Гајдос – моделот кој ги помести критериумите на модната и уметничката фотографија | Либертас

ГАЛЕРИЈА: Мелани Гајдос – моделот кој ги помести критериумите на модната и уметничката фотографија | Либертас

Либертас - 20:26 06/06 Мелани Гајдос, 28-годишен модел од САД, поради различниот изглед како резултат на ектодермална дисплазија…