Archives for June 7th, 2017

You are here: Home » 2017 » June » 07
Роналдо се огласи за понудата од 180 милиони: Ништо не е невозможно! | Спортски

Роналдо се огласи за понудата од 180 милиони: Ништо не е невозможно! | Спортски

Спортски - 20:31 07/06 Ѕвездата на Реал Мадрид, Кристиано Роналдо ја одбележа и оваа сезона во која „кралскиот“…
УНЕСКО бара стопирање на инфраструктурни проекти околу Охрид | Глас на Америка

УНЕСКО бара стопирање на инфраструктурни проекти околу Охрид | Глас на Америка

Глас на Америка - 20:17 07/06 Во извештај по увидот извршен во април, Агенцијата на ОН предлага разгледување…