Archives for June 9th, 2017

You are here: Home » 2017 » June » 09
Функционери на ВМРО-ДПМНЕ на распит во СЈО  – Јанакиевски: Ова е политичка хајка | ТВ21

Функционери на ВМРО-ДПМНЕ на распит во СЈО – Јанакиевски: Ова е политичка хајка | ТВ21

ТВ21 - 20:26 09/06 Емил Димитриев, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен технички премиер, денеска беше во СЈО.…