Archives for June 11th, 2017

You are here: Home » 2017 » June » 11
Излезни анкети: Макроновата партија освоила околу 30% од гласовите | Макфакс

Излезни анкети: Макроновата партија освоила околу 30% од гласовите | Макфакс

Макфакс - 20:30 11/06 Центристичката партија на францускиот претседател Емануел Макрон “Република во движење” освои околу 30 отсто…
ОЈО бара информации од МВР и Финансиска полиција – Отворени постапки за неправилностите утврдени при ревизија | ТВ21

ОЈО бара информации од МВР и Финансиска полиција – Отворени постапки за неправилностите утврдени при ревизија | ТВ21

ТВ21 - 20:28 11/06 Финансиската полиција, Министерството за внатрешни работи и останатите надлежни институции ќе треба да ги…