Archives for June 15th, 2017

You are here: Home » 2017 » June » 15
МО: Јавноста ќе процени кој го нарушил статусот на вработените во АРМ и одбраната | А1 On

МО: Јавноста ќе процени кој го нарушил статусот на вработените во АРМ и одбраната | А1 On

А1 On - 20:28 15/06 Министерството за одбрана во реакција на на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ наведува дека е…