Archives for June 16th, 2017

You are here: Home » 2017 » June » 16
Речиси 40% од дијагнозата висок крвен притисок е грешна! | Локално

Речиси 40% од дијагнозата висок крвен притисок е грешна! | Локално

Локално - 22:45 16/06 Речиси 40% од луѓето кај кои е дијагностициран со висок крвен притисок (хипертензија), всушност…
(ВИДЕО) Пронајдено езеро под море, кој тука ќе нурне, повеќе не се враќа | Репортер

(ВИДЕО) Пронајдено езеро под море, кој тука ќе нурне, повеќе не се враќа | Репортер

Репортер - 20:45 16/06 Во Мексиканскиот Залив, длабоко под површината на морето, се крие едно необично езеро. Секој,…