Archives for August, 2017

You are here: Home » 2017 » August
УЈП: 37 државни и приватни фирми поштедени од данок кон државата | ТВ21

УЈП: 37 државни и приватни фирми поштедени од данок кон државата | ТВ21

ТВ21 - 20:24 21/08 Милионски прекршок е утврден во Управата за јавни приходи. Неколкумина вработени ја злоупотребиле службената…