Archives for August 1st, 2017

You are here: Home » 2017 » August » 01
365 дена јаделе само месо: Докторите се шокирале кога ги прегледале | Press24

365 дена јаделе само месо: Докторите се шокирале кога ги прегледале | Press24

Press24 - 20:27 01/08 Вихјалмур Стефансон и неговиот пријател К. Андресен одлучиле да јадат само месо една година…