Archives for October 4th, 2017

You are here: Home » 2017 » October » 04
Ивор Мицковски до Владата на СДСМ: Сега се молчи за бебињата, ќе преземе ли некој одговорност, а партиски слуги дволични? | Курир

Ивор Мицковски до Владата на СДСМ: Сега се молчи за бебињата, ќе преземе ли некој одговорност, а партиски слуги дволични? | Курир

Курир - 20:33 04/10 -Имаме министер за здравство кој си брка политика. Сега се молчи за бебињата, а…