Archives for October 8th, 2017

You are here: Home » 2017 » October » 08
Граѓаните гневни на СДСМ: Зоран Заев го блокираше Скопје, Партизанска ја претвори во паркинг за автобуси за неговиот митинг | Курир

Граѓаните гневни на СДСМ: Зоран Заев го блокираше Скопје, Партизанска ја претвори во паркинг за автобуси за неговиот митинг | Курир

Курир - 20:20 08/10 Остри реакции од револтирани граѓани кои се спречени да си ги завршат своите основни…