Archives for October 9th, 2017

You are here: Home » 2017 » October » 09
Зимска идила во Блед, Словенија со која ќе се почувствувате како да сте дел од Дизни бајка | Точка

Зимска идила во Блед, Словенија со која ќе се почувствувате како да сте дел од Дизни бајка | Точка

Точка - 22:47 09/10 Во зима речиси сите градови изгледаат магично како од бајка бидејќи и најголемиот дел…
Шојбле: Глобалниот долг и ризичните кредити се закана за нова финансиска криза | А1 On

Шојбле: Глобалниот долг и ризичните кредити се закана за нова финансиска криза | А1 On

А1 On - 20:31 09/10 Глобалниот долг и ризичните кредити би можеле да го фрлат светот во уште…
Телма: СДСМ растура во Центар и Карпош, во Аеродором и во Ѓорче мртва трка | +инфо

Телма: СДСМ растура во Центар и Карпош, во Аеродором и во Ѓорче мртва трка | +инфо

+инфо - 20:27 09/10 Во три општини победниците ќе бидат познати после првиот круг. Телма вели дека ВМРО-ДПМНЕ…