Archives for October 10th, 2017

You are here: Home » 2017 » October » 10
Пожар во старата зграда на општина Куманово, една од најстарите и најубави згради во центарот | Сакам да кажам

Пожар во старата зграда на општина Куманово, една од најстарите и најубави згради во центарот | Сакам да кажам

Сакам да кажам - 20:24 10/10 Изгоре дел од кровната конструкција на старата зграда на општина Куманово, од…
Браво, Ноле: Ѓоковиќ отвора ресторан каде ќе дели храна на бездомници | Екипа

Браво, Ноле: Ѓоковиќ отвора ресторан каде ќе дели храна на бездомници | Екипа

Екипа - 20:22 10/10 Новак Ѓоковиќ најавува нов хуман гест, обелоденувајќи ги своите планови во најскоро време да…