q58gJpk4f7UX4p

Brenda dy muajve, Gjykata Speciale për Kosovën pritet të harmonizojë Rregulloren e Procedurës dhe Provave. Kjo i hap rrugë nisjes së aktakuzave nga Zyra e Prokurorit të Specializuar.
Source: New feed