q58gJpk4f7UX4p


Ambasada e Amerikës në Kosovë ka kërkuar ndihmë nga të gjithë qytetarët.

Përmes një postimi në Facebook, është kërkuar që të gjithë të komentojnë një vend në të cilin përfaqësuesit dhe zyrtarët e lartë të Ambasadës duhet të shkojnë për vizitë.

Madje është theksuar se gjatë 10 viteve të fundit, ambasadorët dhe zyrtarët e tjerë të ambasadës kanë vizituar të gjitha komunat e Kosovës, të paktën një herë, transmeton Indeksonline.

Më poshtë janë edhe disa fotografi nga vendet që janë vizituar për të mbështetur programet e Ambasadës, duke realizuar takime me zyrtarë dhe njëkohësisht të njihen me njerëzit e Kosovës.

Postimi i plotë:

Source: New feed