q58gJpk4f7UX4p


Per Qera Siperfaqeja e Zyre eshte 50m2 me banjo dhe ballkon ndodhet ne katin e pare ne apsir biznesi. Me sistem kondicionimi dhe e termo izolua. Çmimi 400€ ne muaj
Source: New feed