q58gJpk4f7UX4p

Ofrohet PËR ‪‎ SHITJE‬ Banesë 2+1 në rrugën C në Prishtinë ndërtim i Hoxha Invest Group.
Kjo banes fantastike mund te jete e juaja me vetem 371€ rate mujore ne bashkpunim me BKT.
Mos paguani qera paguani banesen tuaj.

Ka sipërfaqe pre 73.7m² dhe përbëhet nga 1 Dhomë dite me kuzhinë, 2 Dhoma gjumi, 1 Ballkon, 1 Banjo, 1 Koridor dhe 1 Depo (ne bashkpunim me arkitektin mund ta riorganizoni banesen).

HIG -Center ofron mundesit me te mira per jetes
** Dyer te hyrjes te blinduara
** Dyshemeja pllaka (porcelan,granit),llaminat
** Dritare nga plastika me 3 xhama, me roleta te jashtme
** Mure me izolim akustik
** Pllaka dhe sanitari Italiane
** Sistemi i Geberitit ne banjo
** Ngrohje dhe ftohje ne dysheme
** Sistemi i videofonave
** Qendera tregtare dhe Wellnes
** 100 metra afersi qerdhja,shkolla dhe ambullanta
** Lidhje e lehte ne rruget unazore te Prishtines
** Distanc e madhe mes objekteve
** Parkingu nentokso
** Parku per banor dhe femije
** Planifikimi i banese sipas kerkeses tuaj
** Mundesi e angazhimit te arkitektit per enterier
** Perkrahje e ekipeve profesionale
** Garancion te plot 24 muaj
Source: New feed