q58gJpk4f7UX4p

Perfito nga Oferta me Bankat
Behu me Banesën 85.8m2 dhe paguaj Ratën Vetëm 423 €
Përmbajtja e Banesës :
o Qendrim ditor
o Kuzhina
o Dhoma e fjetjes për prindër
o Dhoma e fjetjes për fëmijë
o Koridori
o Banjo
o Depo
o Ballkoni

Të gjitha banesat e Hoxha Invest Group posedojnë:
– Dy lifta
– Kanalit i mbeturinave neper koridore (Pastertia, Reciklimi, Djegia)
– Uji , energjia elektrike 24h (pajisjet më të sofistikuara)
– Kalldaja, Uji i ngrohtë 24 h (sistem evropian pa bojlerë , ngrohje dhe ftohje per dysheme)
– Pajisje solare ( I vetmi kompleks në Prishtinë)
– Banjot, Model i hoteleve zvicerane (24 Lloje zgjedhje Porcelan-Granit)
– Siguria , mirëmbatja e objekteve 24h365 ditë
– Dorëzimi me qelësa në dorë

Adresa:
Mati 1 – Prishtinë
Rruga: Enver Maloku
Ju mirëpret – Festim Bytyqi – +38649316068
Source: New feed