q58gJpk4f7UX4p

BLEJ GJITHA LLOJET E PLAYSTATION 3 POASHTU I BLEJ EDHE NESE KAN DICKA DEFEKTE. CMIMET SIPAS MARVESHJEVE
INFORMOHUNI NE VIBER DHE WHATSAP +38649856804

Source: New feed