q58gJpk4f7UX4p

Banesa ne shitje afër fakultetit të Novi Pazarit dega në Preshevë , në qetësi vend i përshtatshëm për jetesë.
Banesat posedojnë shkallë po ashtu edhe ashensor , lokale , parkingje,ujë të pishëm,kanalizim e çdo gjë që patjetër është e nevojshme për banuesit të mjaftueshme brenda dhe jashtë bllokut banesor për secilin banor që jeton brenda banesës në fjalë.
Blloku banesor posedon 24 apartamente brenda tij i përshtatshëm pë 24 banues apo familje.
Blloku banesor EM Residence ka 3 lloje ndarjeje te apartamenteve:
61m2 , 90m2 , dhe 105m2.

Source: New feed