q58gJpk4f7UX4p
PC World – 10:45 07/12
Google vijon përpjekjet për ti bërë shërbimet e saj lehtësisht të aksesueshme për ata që posedojnë një telefon të rangut të ulët dhe internet të ngadaltë.

Ina: Google përgatit Android Go për telefona të mençur

Telegrafi: A është telefoni juaj Samsung apo HTC i ngadalshëm? Google po e sjell zgjidhjen…

BalkanWeb: Google sjell zgjidhjen për smartphone-t e ngadaltë

13 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed