q58gJpk4f7UX4p

Një burim brenda qeverisë i ka thënë Expressit se Lista Serbe në këmbim të votës pro demarkacionit, po i kërkon tri vende në bordin drejtues të Trepçës dhe këtë kërkesë është duke a pranuar Qeveria e Kosovës.
Source: New feed