q58gJpk4f7UX4p

Ne gjendje perfekte pa kurfar investimi
Ne mjetin jane kryer Servisi i madhe dhe i vogel
Gjithecka ne gjendje te rregull

Garnacion ne kilometrazh
Garancion ne dokumenta
Garancion ne automjet

Automjeti sikur i ri

Regjistrim deri 07.2018

Source: New feed