Gazeta Express – 20:24 11/10
Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, ka deklaruar sot se Beogradi e Prishtina po punojnë për caktimin e përmbajtjes së “fazës së re të dialogut” për në dhjetor dhe ka …

Koha.net: Mogherini: Faza e re e dialogut në dhjetor, kërcim cilësor në vitin 2018

Lajmi.net: Mogherini: Faza e re e dialogut Kosovë-Serbi në dhjetor, përparimi në 2018-tën

Source: New feed