q58gJpk4f7UX4p
Albeu.com – 10:45 07/12
Njoftimi i Presidentit Trump se SHBA e njeh Jerusalemin si kryeqytetin e Izraelit dhe se do të dërgojë ambasadën amerikane atje mund të shënojë një fazë kritike në uljen e ndikimit të SHBA në botë.

Lajmi.net: KS-OKB të premten mbledhje për Jerusalemin

Koha.net: Përnjëherë me vendimin e Trumpit, u shuan dritat e Mesxhidi Aksa në Jerusalem

BalkanWeb: Jerusalemi kryeqyteti i Izraelit, të gjithë kundër Trump. Hamas: Vendimi hap dyert e ferrit

157 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed