q58gJpk4f7UX4p

Tradita e ndërtimit & kualitetit – vetëm tek Hoxha Invest Group
Ofertë për banesën 105.5m2 : Paguaj 34,604 € dhe pjesën tjetër me rata deri 24 Muaj, përmes Kompanisë, pa Bankë.
#Risi: Foto Ilustrim e pamjeve të salloneve me xham të plotë (sistem i hapur) në menyre vertikale dhe horizontale nga betoni ne beton + ballkonet komplet xham rolet (hapje-mbyllje, 4 stinët)
Permbajtja:
Qendrim ditor me Kuzhinë + Dhoma e fjetjes per prindër me banjo + Dhoma e fjetjes per femijë + Dhoma tjetër e fjetjes për femijë + Koridori + Banjo + Depo
Lokacioni gjindet në Lagjen Mati 1 – Rr. Enver Maloku
Ju mirëpret : Festim Bytyqi +386 49 316 068
Source: New feed