q58gJpk4f7UX4p

Vetura ne gjendje perfekte. Dora e pare pas doganimit. I regjistruar deri ne Dhjetor 2018. Gumar e reja. 113900 km. Munde te vertotohet gjendja e kerrit dhe kilometrazha.

Source: New feed