BON VOYAGE МАЕСТРО: Пеце од „Суперхикс“ испрати последен поздрав за Зоран Маџиров | Телеграф

BON VOYAGE МАЕСТРО: Пеце од „Суперхикс“ испрати последен поздрав за Зоран Маџиров | Телеграф

Телеграф - 20:10 09/05 Voyage МАЕСТРО!!!! Има луѓе тука што ќе го паметат и чуваат она што си…
Денот на победата во Загреб одбележан без учество на претставници на властите | А1 On

Денот на победата во Загреб одбележан без учество на претставници на властите | А1 On

А1 On - 20:07 09/05 Со свечена академија во загрепската концертна сала „Ватрослав Лисински“ денеска во Хрватска беше…
Apple ги решиле производствените проблеми, партнерите се подготвуваат за премиерата на iPhone 8 | Стандард

Apple ги решиле производствените проблеми, партнерите се подготвуваат за премиерата на iPhone 8 | Стандард

Стандард - 20:00 09/05 Најновите извештаи од произвоствениот синџир на Apple во Кина ги негираат претходните гласини за…
Може да останеме без вода, градоначалниците побараа парлaментот до петок да најде решение за нивниот мандат | Сакам да кажам

Може да останеме без вода, градоначалниците побараа парлaментот до петок да најде решение за нивниот мандат | Сакам да кажам

Сакам да кажам - 19:57 09/05 Заедницата на единици на локалната самоуправа (ЗЕЛС) денес побара од Парламентот најдоцна…