Eksplozija pismo-bombe u pariškom MMF uredu, dan nakon što je paket s eksplozivnom smjesom dostavljen njemačkom ministarstvu financija – odgovornost za incident u Berlinu preuzela grčka radikalna ljevičarska organizacija | Advance

Eksplozija pismo-bombe u pariškom MMF uredu, dan nakon što je paket s eksplozivnom smjesom dostavljen njemačkom ministarstvu financija – odgovornost za incident u Berlinu preuzela grčka radikalna ljevičarska organizacija | Advance

Advance - 16:15 16/03 F rancuska policija potvrdila je kako je pismo-bomba eksplodiralo na prostoru ureda Međunarodnog monetarnog…
5 техники да ја зголемите возбудата и да го забрзате оргазмот | Локално

5 техники да ја зголемите возбудата и да го забрзате оргазмот | Локално

Локално - 15:44 16/03 Кога ќе најдете време да подразмислите за сексуалниот живот, секогаш има блага нота на…
Координативна донаторска конференција за Западен Балкан во Сараево | Нова ТВ

Координативна донаторска конференција за Западен Балкан во Сараево | Нова ТВ

Нова ТВ - 15:26 16/03 Главните донатори за Западен Балкан, разни агенции и меѓународни финансиски институциии, како и…
Четкар: Верувам дека ќе најдеме мирно и паметно решение и дека ќе ги надминеме разликите, да ни е вечен македонскиот народ | Курир

Четкар: Верувам дека ќе најдеме мирно и паметно решение и дека ќе ги надминеме разликите, да ни е вечен македонскиот народ | Курир

Курир - 15:10 16/03 Познатиот македонски музичар Владимир Четкар кој секојдневно ја претставува Македонија надвор од границите јавно…