Медиум: Меѓународниот ден на огнометот во Москва ги воодушеви гледачите | Руска реч

Медиум: Меѓународниот ден на огнометот во Москва ги воодушеви гледачите | Руска реч

Руска реч - 20:23 21/08 Меѓународниот фестивал на огнометот „Ростех“ се одржа ноќта на 19 август во Москва.…
Се подготвува сензационален трансфер во ракометот, вреден 2.6 милиони евра | РК Металург

Се подготвува сензационален трансфер во ракометот, вреден 2.6 милиони евра | РК Металург

РК Металург - 20:22 21/08 Ако се реализира зделката меѓу Кил и Веспрем, таа ќе биде рекордна во…
Целосно затемнување на Сонцето во САД – прво по 99 години | Глас на Америка

Целосно затемнување на Сонцето во САД – прво по 99 години | Глас на Америка

Глас на Америка - 20:10 21/08 Денешното затемнување на Сонцето започна во западната сојузна држава Орегон, на Пацификот,…