q58gJpk4f7UX4p

Aty ku do të keni :
– Qetësin,
– Rehatin,
– Komoditetin,
Aty ku do të keni ujë dhe rrymë 24/7 ditë e po ashtu edhe do të jeni larg zhurmës dhe do të keni qetësin më të madhe.
Po ashtu mundeni të bëheni Pronar i njërës nga banesat:
Banesë 59 m/2 – një dhomë gjumi, sallon me kuzhinë, banjo, depo, ballkonë
Banesë 80 m/2 – dhomë për prindër, dhomë për fmijë, sallon me kuzhinë, banjo, banjo ndihmëse, depo dhe ballkonë
Banesë 87 m/2 – dhomë për prindër, dhomë për fmijë, sallon me kuzhinë, banjo, banjo ndihmëse, depo dhe ballkonë
Banesë me 107 m/2 – dy dhomëshe për prindër, dhomë për fmijë, sallon me kuzhinë, banjo, banjo ndihmëse, depo dhe ballkonë
Banesë me 108 m/2 – dy dhomëshe për prindër, dhomë për fmijë, sallon me kuzhinë, banjo, banjo ndihmëse, depo dhe ballkonë
Banesë 120 m/2 – dy dhomëshe për prindër, dhomë për fmijë, sallon me kuzhinë, banjo, banjo ndihmëse, depo dhe ballkon
Kontakto:
Tel. 049/654-131
Vib. +38649654131
Vib. +37744144724
shpkmodelslovenia@gmail.com
Source: New feed