q58gJpk4f7UX4p

Shitet Samsung Galaxy S6 32 GB
Ne gjendje perfekte shumë pak i perdorur dhe shumë i ruajtur. Vjen me maske dhe me adapter.
Android 7.0 Nougat.
0693866128
220 €

Source: New feed