q58gJpk4f7UX4p

Telefoni esht pak i perdorur por esht i rujshum shum dhe nuk ka ndonje problem. Per informata me te hollesishme mun te lajmroheni ne nr 0628534775 njejt edhe ne viber

Source: New feed