q58gJpk4f7UX4p

Shiten parcellat ne fshatin Miratoc afer shkolles fillore.
Posedojm 4 parcella me keto dimezione
Parcella – 503m2
Parcella – 504m2
Parcella – 516m2
Parcella – 521m2
Parcellat jane te gatshme per banim me mjete per kanalizim, ujsjells, telefon dhe rryme. Parcellat kan rrugdalje ne rrugen kryesore, ndersa rruga ne mes te parcellave eshte e gjere 5m . Gjithashtu parcellat jane te legalizuar me plan urbanistik, dhe barjta e parcellave behet menjehere ne emer te blersit. Cmimi sipas marrveshjes. Per me shum informata ne nr. e telefonit 062393345 (Viber +381631965645)

Source: New feed