q58gJpk4f7UX4p

Shitet shtëpia përballë Terminalit, ose mbrapa fabrikës FLUIDI. Është shtëpi e ndërtuar në vitin 2013, e përshtatshme për banim, ka kanalizim, shtëpia është e legalizuar, ka rrymë të legalizuar.
Gjithsej shtëpia dhe trolli janë 610 m2. Ka garazhë për dy makina.
Nr. viber: +38972 614 805

Source: New feed