q58gJpk4f7UX4p

Shitet Traktori IMT 540
Viti :1980
Traktori eshte ne gjendje te rregullt dhe ka motorin e IMT 539 standard prej fabrikes, dhe posedon menjaqin me 3 berzina
Cmimi 3200 Euro
Per me shum info. ne 062393345

Source: New feed