q58gJpk4f7UX4p

Sonte në emisionin “Komiteti Qendror” – i drejtuar nga Berat Buzhala, Leonard Kerquki dhe Shpend Limoni – prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjini, është i ftuar Bekim Çollaku, shef i stafit të presidentit Hashim Thaçi.
Source: New feed