Tag archives for “Голос Америки”

Тивка полемика околу идниот вицепремиер за економски прашања | Глас на Америка

Тивка полемика околу идниот вицепремиер за економски прашања | Глас на Америка

Глас на Америка - 18:32 23/05 Додека бизнис асоцијациите веќе лицитираат со имиња, експертската јавност молчи и ретки…
Условни затворски казни за насилниците од Собранието | Глас на Америка

Условни затворски казни за насилниците од Собранието | Глас на Америка

Глас на Америка - 18:32 23/05 За делото за кое се товареа, учество во толпа, предвидената максимална казна…
Стејт департмент: САД го поздравуваат мандатот за нова влада во Македонија | Глас на Америка

Стејт департмент: САД го поздравуваат мандатот за нова влада во Македонија | Глас на Америка

Глас на Америка - 20:24 18/05 ВАШИНГТОН — „Соединетите Американски Држави ја поздравуваат одлуката на македонскиот претседател Ѓорге…
ИРИ: Граѓаните незадоволни од локалните власти… | Н.Македонија

ИРИ: Граѓаните незадоволни од локалните власти… | Н.Македонија

Н.Македонија - 20:02 15/05 ИРИ: Граѓаните незадоволни од локалните власти Мнозинството граѓани на Македонија се незадоволни од локалните…
Партиите се договорија – лoкални избори во октомври | Глас на Америка

Партиите се договорија – лoкални избори во октомври | Глас на Америка

Глас на Америка - 19:33 15/05 Сега е потребно да се донесе предлог-закон за изменување и дополнување на…