Tag archives for Кахане Кахана

Генијална идеја: Како повторно да ги употребите старите кошули? | Кајгана

Генијална идеја: Како повторно да ги употребите старите кошули? | Кајгана

Кајгана - 14:39 09/08 Стефани Милер е професорка по уметност и мајка на четири деца од Јута. Откако…
Пет минути пилатес за жените кои поминуваат многу време во седење | Кајгана

Пет минути пилатес за жените кои поминуваат многу време во седење | Кајгана

Кајгана - 16:10 08/08 Претераното седење не е здраво и го зголемува ризикот од разни болести, како и…
Крај за Paint: Познатата програма за цртање заминува во историјата | Кајгана

Крај за Paint: Познатата програма за цртање заминува во историјата | Кајгана

Кајгана - 18:39 24/07 Не е официјално потврдено кога Microsoft Paint ќе биде укинат, но во следното ажурирање…