Tag archives for Курир Курир

You are here: Home » Курир Курир
Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните | Курир

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните | Курир

Курир - 19:48 12/10 -Во авугст 2006 овде во Општина Аеродром, имаше вработени вработени луге, на крајот на…
Мисајловски: Работев за цела држава, сега ќе се посветам на родното место, тоа е голема чест и голема обврска (ВИДЕО) | Курир

Мисајловски: Работев за цела држава, сега ќе се посветам на родното место, тоа е голема чест и голема обврска (ВИДЕО) | Курир

Курир - 17:33 09/10 Работев за цела држава, многу непреспиени ноќи, многу ангажман, многу труд на секој дел…
Граѓаните гневни на СДСМ: Зоран Заев го блокираше Скопје, Партизанска ја претвори во паркинг за автобуси за неговиот митинг | Курир

Граѓаните гневни на СДСМ: Зоран Заев го блокираше Скопје, Партизанска ја претвори во паркинг за автобуси за неговиот митинг | Курир

Курир - 20:20 08/10 Остри реакции од револтирани граѓани кои се спречени да си ги завршат своите основни…
Димитриевка: Статистичките податоци за економијата за август се загрижувачки | Курир

Димитриевка: Статистичките податоци за економијата за август се загрижувачки | Курир

Курир - 18:41 06/10 Таа потенцира дека индустриското производство за месец август е опаднато за 5,3 проценти во…
Ивор Мицковски до Владата на СДСМ: Сега се молчи за бебињата, ќе преземе ли некој одговорност, а партиски слуги дволични? | Курир

Ивор Мицковски до Владата на СДСМ: Сега се молчи за бебињата, ќе преземе ли некој одговорност, а партиски слуги дволични? | Курир

Курир - 20:33 04/10 -Имаме министер за здравство кој си брка политика. Сега се молчи за бебињата, а…
Груевски: Кендо знае како се гради и како градоначалник ќе направи многу | Курир

Груевски: Кендо знае како се гради и како градоначалник ќе направи многу | Курир

Курир - 20:15 03/10 -Овде во Ѓорче Петров се завршија многу работи- се реконструираа многу улици, се изградија…
Ѓорѓиевски: Куманово без кал- 10 милиони евра за инфраструктурно уредување на сите делови од градот | Курир

Ѓорѓиевски: Куманово без кал- 10 милиони евра за инфраструктурно уредување на сите делови од градот | Курир

Курир - 15:59 01/10 -„Куманово без кал“- тоа подразбира решавање на комплетната, нереализирана инфраструктура, водоводна и канализациона во…