Tag archives for Макфакс Макфакс

Заврши заложничката драма во англискиот град Н | Макфакс

Заврши заложничката драма во англискиот град Н | Макфакс

Макфакс - 20:18 22/10 Заврши заложничката драма во англискиот град соопшти полицијата. Според информациите, директорот на забавниот парк,…
За девет месеци – 44 жртви на семејно насилство на подрачјето на Охрид | Макфакс

За девет месеци – 44 жртви на семејно насилство на подрачјето на Охрид | Макфакс

Макфакс - 15:49 18/10 Во првите девет месеци од оваа година на подрачјето на Охрид регистрирани се 43…
ДИК: Затворениците што не гласале, веројатно немале документи | Макфакс

ДИК: Затворениците што не гласале, веројатно немале документи | Макфакс

Макфакс - 19:37 14/10 Државната изборна комисија ја проверува информацијата што ја добивме, а се однесува на тоа…