Tag archives for Нова ТВ Нова

You are here: Home » Нова ТВ Нова
Ангеловски: Почеток на создавање на репрезентативен тим за долг рок | Нова ТВ

Ангеловски: Почеток на создавање на репрезентативен тим за долг рок | Нова ТВ

Нова ТВ - 18:44 21/08 Пресликување на добрите клупски настапи за подигрнување на нивото на игра на фудбалската…
Коментар: Од четврти на ЕП во 2011 година при дното во 2017. | Нова ТВ

Коментар: Од четврти на ЕП во 2011 година при дното во 2017. | Нова ТВ

Нова ТВ - 14:14 06/08 Македонската машка кошаркарска репрезентација стои на тенок мраз во претквалификациите за мундијалот во…
Кошарка: Македонскиот пат до СП во Кина почнува од Приштина | Нова ТВ

Кошарка: Македонскиот пат до СП во Кина почнува од Приштина | Нова ТВ

Нова ТВ - 17:14 02/08 Приштина е првата станица за машката кошаркарска на Македонија во претквалификациите за Светското…
Сомнеж за хеморагична треска, државата зајмува реагенси за да испита | Нова ТВ

Сомнеж за хеморагична треска, државата зајмува реагенси за да испита | Нова ТВ

Нова ТВ - 16:42 26/07 Двајца мртви и четворица други граѓани се во болница поради сомнеж дека се…