Tag archives for Н. Н. Македония Македония

Груевски и Трајковски најавија нови проекти во Хиподром и Железара… | Н.Македонија

Груевски и Трајковски најавија нови проекти во Хиподром и Железара… | Н.Македонија

Н.Македонија - 20:28 22/10 Груевски и Трајковски најавија нови проекти во Хиподром и Железара Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола…
Концерт на албанскиот пијанист Десар Сулејмани… | Н.Македонија

Концерт на албанскиот пијанист Десар Сулејмани… | Н.Македонија

Н.Македонија - 12:41 21/10 Концерт на албанскиот пијанист Десар Сулејмани Во рамките на фестивалот за современа музика „Модоарс“…
Најновата реконструкција на тротоарот на булеварот Кочо Рацин повторно недовршена… | Н.Македонија

Најновата реконструкција на тротоарот на булеварот Кочо Рацин повторно недовршена… | Н.Македонија

Н.Македонија - 15:15 19/10 Најновата реконструкција на тротоарот на булеварот Кочо Рацин повторно недовршена Летоска почна реконструкцијата на…
Концертот на Стинг во Скопје – настан на деценијата… | Н.Македонија

Концертот на Стинг во Скопје – настан на деценијата… | Н.Македонија

Н.Македонија - 13:40 17/10 Листата на песните беше составена од најголемите хитови што ги потпишува Стинг од времето…
Мал скок за Јотовски на АТП листата и мал пад на ВТА листата за Ѓорческа… | Н.Македонија

Мал скок за Јотовски на АТП листата и мал пад на ВТА листата за Ѓорческа… | Н.Македонија

Н.Македонија - 19:54 16/10 Мал скок за Јотовски на АТП листата и мал пад на ВТА листата за…
Алкалоид е вицешампион и освои пет поединечни медали… | Н.Македонија

Алкалоид е вицешампион и освои пет поединечни медали… | Н.Македонија

Н.Македонија - 14:05 16/10 Вториот македонски претставник на шаховскиот ЕКК во Турција, Гамбит Асеко СЕЕ, го освои 19-то…