Tag archives for ОД

You are here: Home » ОД
Ахмети: Прашањето за јазикот е дел од договорот за коалиција | Алсат-М

Ахмети: Прашањето за јазикот е дел од договорот за коалиција | Алсат-М

Алсат-М - 16:53 22/06 Декларацијата на политички партии на Албанците не е дел од историјата, изјави шефот на…
Реалистичен концепт од iPhone 8 – Како би можел да изгледа | Телефони.мк

Реалистичен концепт од iPhone 8 – Како би можел да изгледа | Телефони.мк

Телефони.мк - 18:45 20/06 Украинскиот дизајнер Владимир Обсхански се обидел да го дизајнира концептот на новиот модел iPhone…
Само за адреналински зависници: Дали би кампувале на работ од бездна? | Точка

Само за адреналински зависници: Дали би кампувале на работ од бездна? | Точка

Точка - 17:53 19/06 Како изгледа светот од височина од метри? И тоа, не од хеликоптер или од…
HMD се откажа од Nokia 9 со 4 GB RAM и тоа е одлична вест за фановите | Телефони.мк

HMD се откажа од Nokia 9 со 4 GB RAM и тоа е одлична вест за фановите | Телефони.мк

Телефони.мк - 17:17 18/06 HMD Global компанијата од Финска се откажа од моделот на Nokia 9 кој располага…
Презентиран годишниот извештај за состојбите во капитално финансирано пензиско осигурување | Канал5

Презентиран годишниот извештај за состојбите во капитално финансирано пензиско осигурување | Канал5

Канал5 - 15:35 17/06 Претседателот на Советот на експерти на МАПАС, д-р Булент Дервиши го презентираше годишниот Извештај…
Речиси 40% од дијагнозата висок крвен притисок е грешна! | Локално

Речиси 40% од дијагнозата висок крвен притисок е грешна! | Локално

Локално - 22:45 16/06 Речиси 40% од луѓето кај кои е дијагностициран со висок крвен притисок (хипертензија), всушност…
Владата одлучува за надомест на штетите на земјоделците од градот | Телма

Владата одлучува за надомест на штетите на земјоделците од градот | Телма

Телма - 19:14 16/06 Претходната Влада не само што на земјоделците не им ги исплатила штетите од временските…