Tag archives for Ситель Ситель

Во случајот се вклучи и полицијата: Цел свет зборува за мачката со човечки лик | Сител

Во случајот се вклучи и полицијата: Цел свет зборува за мачката со човечки лик | Сител

Сител - 19:15 21/10 Интернет го преплави фотографијата од необична мачка со човечко лице, која на социјалните мрежи…
Никогаш не му отидов на гробот и не ги слушам неговите песни – проговори менаџерката на Тоше и во какви односи е со семјството | Сител

Никогаш не му отидов на гробот и не ги слушам неговите песни – проговори менаџерката на Тоше и во какви односи е со семјството | Сител

Сител - 18:51 21/10 За Љиљана Петровиќ. менаџерката на починатиот пејач Тоше Проески, 16. октомври 2007 година за…
Македонија одбележува 76 години од почетокот на антифашистичкото востание и НОБ | Сител

Македонија одбележува 76 години од почетокот на антифашистичкото востание и НОБ | Сител

Сител - 17:20 11/10 Празнувањето на големите датуми, оддавањето чест на сите наши претходници вградени во државноста и…
Да покаже што лицата со даунов синдром можат, а не што не можат- ова е идејата на танцовата група Ларондина од Лондон | Сител

Да покаже што лицата со даунов синдром можат, а не што не можат- ова е идејата на танцовата група Ларондина од Лондон | Сител

Сител - 16:15 06/10 Да покаже што лицата со Даунов синдром можат а не што не можат- ова…