Tag archives for Тельма Тельма

Колку литературата на т.н „мали народи, јазици“ може да се пласира во светски рамки? | Телма

Колку литературата на т.н „мали народи, јазици“ може да се пласира во светски рамки? | Телма

Телма - 16:34 22/10 Национална стратегија во која ќе бидат вклучени издавачите, писателите, преведувачите и агентите кои ги…
ОБСЕ: Избори без нерегуларности се неможни, но овие беа мирни и без поголеми инциденти | Телма

ОБСЕ: Избори без нерегуларности се неможни, но овие беа мирни и без поголеми инциденти | Телма

Телма - 19:42 16/10 Избори без неправилности се неможни, но севкупно кампањата течеше во мирна атмосфера и без…
Лш: Борозан и Гуглета во тимот на колото,цвијиќ една од 3.звезди | Телма

Лш: Борозан и Гуглета во тимот на колото,цвијиќ една од 3.звезди | Телма

Телма - 14:10 09/10 Вуко Борозан од Вардар и Александар Гуглета ракометар на Металург, се најдоа во идеалниот…