Tag archives for Facebook

You are here: Home » Facebook
Закерберг ќе земе татковско отсуство и за втората ќерка | Кајгана

Закерберг ќе земе татковско отсуство и за втората ќерка | Кајгана

Кајгана - 10:52 19/08 Основачот на Facebook Марк Закерберг објави дека ќе земе два месеци татковско отсуство кога…
12 работи што ги научивме од андроид апликацијата Стевчо Јакимовски | Mojo.mk

12 работи што ги научивме од андроид апликацијата Стевчо Јакимовски | Mojo.mk

- 18:17 16/08 Баталете Фејсбук, Твитер, Инстаграм, Снепчет и хероин. Апликацијата Стевчо Јакимовски е must have за оваа…
Антиимиграциска фејсбук група јавно исмеана зошто виде бурки наместо празни седишта | Радио МОФ

Антиимиграциска фејсбук група јавно исмеана зошто виде бурки наместо празни седишта | Радио МОФ

Радио МОФ - 13:03 02/08 Поранешен политичар и директор на маркетинг компанија, Синдре Бејер , објавил дискусија која…