Portalb – 20:27 12/08
U mbushën plot 16 vjet nga Masakra e Lubotenit, ku humben jetën 10 banore të këtij fshati. Ata u vranë gjatë konfliktit të vitit 2001 nga forcat policore dhe ushtarake.

Almakos: Përkujtohet me dhimbje 16 vjetori i masakrës së Lubotenit

Almakos: Lëvizja BESA: Pushtetarët shkojnë në Luboten për t’u fotografuar

Telegrafi: Sot, 16 vjet nga masakra e Lubotenit

23 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed